Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Szőcs Endre

Pénzügyi közgazdász, vállalkozó. 2008-ban szerzett egyetemi diplomát bank és pénzügy szakterületen, majd mesterképzési oklevelet vállalati-pénzügy szakon a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Gazdaságtudományi és Üzletvezetési Karán. Több évig a LAM Mikrohitel RT kolozsvári irodájának vezetője, majd 2017 közepétől magánvállalkozó, ami keretében pénzügyi tanácsadással, illetve üzletfejlesztéssel foglalkozik.

Tamás Endre

Jelenleg a Babeș - Bolyai Közgazdaság és Gazdálkodástudományi karának marketing szakos hallgatója. Fiatal újságíró, 2017-ben a Transindex.ro portállal közösen hozta létre a Hoppipolla nevezetű ifjúsági blogot. 2016-ban létrehozta a Blogdíler programsorozatot, amely erdélyi fiataloknak ad pályaorientációs tanácsokat, érdekes meghívottak által. 2019-től az RMKT Kolozsvár kommunikációs referense, valamint 2018-tól ő foglalkozik a Thinkonomy teljes kommunikációjával. Számos ifjúsági szervezet tagja, érdeklődési körei: kommunikáció (online és offline), marketingkommunikáció, és influencer marketing. Utóbbi egyben kutatási területe is.

Kovács Bálint

Kovács Bálint a Babeș-Bolyai Tudományegyetem jogi karán végzett jogász, doktorandusz a Debreceni Egyetemen. Több közzösségi és ifjúsági szervezeten belül tevékenykedik. Érdeklődési körei: kereskedelmi jog, nemzetközi jog, közösségépítés.

Simon Levente

Simon Levente a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Matematika és Informatika Doktori Iskola és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatika Doktori Iskola co-tutelle programjának doktorandusz hallgatója. Szakmai érdeklődési területei: fraktálok és hálózatok.

György Réka

György Réka a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Film, Fotó, Média Szakán végzett 2012-ben. Mesteri képzést a Média Kommunikáció Szak angol tagozatán szerzett. Jelenleg marketing videók készítésével foglalkozik. 2015 őszétől a Thinkonomy Videó szerkesztője.

Morar Róbert

Morar Róbert építőmérnöknek tanult, de a nagybetűs élet az online marketing világába terelte. Jelenleg a kolozsvári Halcyon Mobile berkeiben ötvözi a kreativitását újszerű digitális megoldásokkal. A thinkonomy-n start-up és tech témákban ír cikkeket.

Bertici Edith

Szakmai tudásomat a Babeș-Bolyai Tudományegyetem jogi kara alapozta meg. 2008-tól vagyok végleges ügyvéd Kolozsváron, amikortól is máig ismereteim ingatlan joggal, bankjoggal és kereskedelmi joggal foglalkozó ügyvédi irodákkal való együttműködés révén gyarapodtak. Emellett számos ügyfél bizalmát élvezve tanácsadást, ügyintézést, bíróság előtti képviseletet láttam el a jog más területein is. Tevékenységem kiterjedt Kolozsvárra és más megyékre, külföldi ügyfelekre és cégjügyvédi minőségre. Fontos számomra az elém tárt probléma alapos megismerése és az ügyfél teljes körű felvilágosítása az ügye állásáról, lehetőségeiről. Munkám végzése során célom, hogy az ügyfél úgy gondoljon rám mint bizalmi emberére, akire számíthat.