Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

#ModernGreenTalks: Drágulnak az élelmiszerek, romlik az életszínvonal? – Vincze Tamás, EastGrain

Az élelmiszerek árának változását 2023-ban már kétségkívül mindannyian érezzük. Hogyan tovább? Milyen buktatók merülhetnek fel az elkövetkezendő években? Hogyan befolyásolja az életszínvonalat az alapanyagok árának a változása.

Tovább

#ModernGreenTalks: 2023-ban környezettudatos és trendi is a használt ruha – Székely Zsuzsa, LaMajole

Szerintem mindenki ismeri a "turkáló" fogalmát. Régebben ehhez társult a szegénység, a rossz minőség és egyfajta társadalmi bélyeg is. 2023-ban azonban ez már teljesen a múlté. Mi sem jobb példa erre a LaMajole üzletlánc, amely mára már egész Romániában jelen van és…

Tovább

#ModernGreenTalks: “Kolozs megye sokat fejlődött az elmúlt tíz évben” – Vákár Istvánnal beszélgetünk

Milyen változásokat eszközölt az elmúlt években Kolozs Megyei Tanács? Számtalan kihívással kellett megküzdeniük, mesélte el a Modern Green Talks podcast legújabb meghívottja, Vákár István a Kolozs Megyei Tanács alelnöke.

Tovább

#ModernGreenTalks: KMDSZ számára mindig fontos volt a környezetvédelem -Hatos Attilával 

Kolozsvár legnagyobb ifjúsági szervezetének vezetője úgy érzi, hogy számtalan lépést megtett a szervezet a kizöldülés útján. De hogyan tovább, mit lehet még tenni? Kiderül a beszélgetésből.

Tovább

Csatlakozz hozzánk Tordaszentlászlóra, és együtt fedezzük fel, hogyan lehet harcolni az éghajlatváltozás elleni küzdelem zöld kezdeményezésekkel!

Az eseményen környezetgazdálkodásról, a mértékletesség kérdéséről és önismeretről  is fogunk beszélgetni. A vállalatokban zajló "fenntarthatóság" problémájáról is beszélünk, és különféle műhelyek keretében megkeressük, hogyan tehetjük környezetbaráttá vagy nullaszemét életmóddá mindennapjainkat.

Tovább