Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Thinkonomy Talks By Blogdíler – Ament Amarilla, a Honor PR szakértője volt a meghívottunk!

Mi az a Thinkonomy Talks? Eszik vagy isszák? Nem igazán hallottál róla? Jó hírem van, akkor jó helyen jársz!

Idén szeptemberben, úgy döntöttünk, hogy vissza szeretnénk adni a Thinkonomy közösségi erejét. Ezért évenként megrendezett Fiatalon, Válaszúton közösségi hétvége mellett év közben is szervezünk rendezvényeket olvasóink, követőink számára! 

Hosszas megbeszélések után, az a döntés született, hogy az lenne a legjobb, ha a Blogdílerrel közösen (amit 2016-ban én hoztam létre) szerveznénk pódiumbeszélgetéseket fiataloknak. Régi álmom volt, hogy a kolozsvári fiataloknak elhozzam azt a személyt, aki gyakorlatilag egy egész mobiltelefonos cég PR részlegével foglalkozik Magyarországon.

Nem kellett sokat keresgéljek, hamar ajánlotta egyik kedves ismerősöm Ament Amarillát, aki korábban a Huawei-nek volt a PR-menedzsere, majd 2019 elejétől a leányvállalat megjelenésével foglalkozik, a Honor PR képviselője Magyarországon.

Így történt aztán, hogy szeptember közepén, egy igencsak esős napon, Amarilla megérkezett Kolozsvárra, és érkezése után pár órával máris a munkájáról, szakmai fejlődéséről beszélgettünk a kolozsvári fiatalokkal közösen!

Természetesen éltünk a technológia adta lehetőségekkel, és ahogyan az már korábban, más Blogdíler beszélgetéseken is történt, live-ban lehetett követni a beszélgetést, amely itt visszanézhető.

Szó esett a Honorról, a Huaweiről, arról, hogy mi is egy multinacionális vállaltnál a PR-menedzser dolga, hiszen egy ilyen nagyvállalat már kész imidzzsel rendelkezik, illetve, hogy milyen akadályokat, kihívásokat gördít Amarilla elé a munkája!

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed