Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Te mit teszel érte? – Környezetvédelmi beszélgetés Tánczos Barnával

Nemrégiben közös szervezésben KIFOR-ral, az RMDSZ-el, illetve az Erasmus+ programunk keretében beszélgetést szerveztünk Tánczos Barna környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti minisztert hívtuk meg egy publikus beszélgetésre.

A beszélgetés fő célja az volt, hogy minél több fiatallal megismertessük és transzparenssé tegyük a környezetvédelmet, illetve az ilyen szintű törekvéseket kormányzati szinten.

A beszélgetés Azzola Katalin, az RMDSZ kolozsvári szervezetének az elnöke moderálta. A kérdéssor az RMDSZ kormányzásával kezdődött, ennek a mikéntjéről, illetve előnyeiről és hátrányairól.

A hallgatóságnak is lehetősége nyílt kérdéseket feltenni Tánczos Barnának, őket elsősorban a szelektív hulladékgyűjtés, illetve ennek szabályozása érdekelte, illetve az üzemi környezetszennyezés, és ennek megakadályozása.

A délután lejártával olyan témákban gyűjthettünk plusz információkat, mint a nagyvadak kérdése, szelektív hulladékgyűjtés, illetve a környezetvédelemmel kapcsolatos jövőbeli tervek és törekvések.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed