Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A SoupeR egyik alapítója, Bertóti Lóránt volt a Menedzsment és Marketing Klub májusi vendége, aki az elmúlt két évben szerzett vállalkozói tapasztalatairól mesélt. Röviden:

  • A vállalkozást három szatmári srác – Bertóti Lóránt, Kása Zsolt és Szabó Szabolcs – alapította, akik előzőleg nem igazán ismerték a kolozsvári piacot, és így több meglepetés is érte őket a kezdeti időszakban.
  • Színt hoztak a kolozsvári gyorskajáldák piacára: a SoupeR gyors kiszolgálással kínál frissen készített leveseket, salátát és szendvicset.
  • Vendégeik legnagyobb arányban a belvárosi irodákból jönnek, így a csúcsforgalom dél és délután három között van.
  • Hosszabb távon bővülni szeretnének, jelenleg egy központi konyha kialakításán dolgoznak.

Miért is szeretjük a SoupeRt? „Van néhány olyan hely Kolozsváron, ami miatt elhiszem, hogy nagyváros. A SoupeR az általános kínálattól izgalmasan eltérő levesei mellé ezt az érzést is nyújtja.  Kicsit bisztró, kicsit street food, lendületes, kedves és igény(esség)-teremtő.”

Eszter, levesező

 „Azért, mert a minőségi kaján és a másságán túl a SoupeR a következetes és kemény munkának köszönheti a sikerét. A SoupeR mesterpéldája annak, hogy ha valaki keményen dolgozik és hisz abban, amit csinál, akkor a kezdeti nehézségek ellenére is talpon tud maradni még egy olyan kemény környezetben is, mint a kolozsvári HoReCa piac.”

Endre, Thinkonomy főszerkesztő

 „Székelyföldi vagyok, ekképpen soha nem baj, ha a levesben (is) van hús. Viszont néha már unom pacalleves – zöldségleves – görögös leves (á lá grec) háromszöget. A SoupeR húsos levesei finomak, nagyszerűek és sokszínűek, csütörtökön például algír csirkelevest ettem.”

Levente, Thinkonomy szerkesztő

souper

Kép forrása: a rendezvény fészbuk oldala.[/caption] Hol: Eroilor/Deák Ferenc u. 3. Mikor: hétfőtől péntekig, 11-től 17 óráig, szombaton 15 óráig.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed