Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mikó Imre Szakkollégium: X. Szakmai Napok – Business & Law Talks

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Mikó Imre Jog- és Közgazdaságtudományi Szakkollégium éves konferenciája, a Szakmai Napok. Idén a rendezvény mind arculatban, mind az elnevezésében megváltozott, így ez alkalommal a következő nevet viseli:
X. Szakmai Napok – Business & Law Talks.

[[{“fid”:”570″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_forras[und][0][value]”:”MISZK”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“height”:”630″,”width”:”1200″,”class”:”media-element file-default”}}]]
A 2017-es kiadás április 7 és 8 között kerül megszervezésre, Kolozsváron a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának épületében. A két napos konferencia alkalmával a résztvevők összesen 10 előadást hallhatnak majd, melyek két fő témakörre épülnek. Közgazdaság vonalon a multinacionális vállalatok működésébe fognak betekintést engedni a neves multinacionális vállalatoknál dolgozó szakemberek, és olyan témákat érintenek majd, mint az innovációs menedzsment, illetve a kiszervezett üzleti folyamatok. Jogi vonalon az emberi jogok köré épülnek az előadások, és olyan témák lesznek boncolgatva, mint a tibeti emberjogi helyzet és a kisebbségvédelem az Európai Unióban. A konferencia három nyelvű: angol, román és magyar előadásokat lehet hallgatni a két nap alatt. A konferencián nemcsak különböző előadások meghallgatására lesz lehetőség, hanem a szakmai kapcsolatok kiépítésére. Az esemény keretein belül egy, a Dalai Láma életéről szól kiállítást is megtekinthetnek a résztvevők, melynek hivatalos megnyitójára április 7-én, pénteken délben kerül sor. A kérdés már csak ez:

[[{“fid”:”571″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_forras[und][0][value]”:”MISZK”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“height”:”630″,”width”:”1200″,”class”:”media-element file-default”}}]]

 

A konferencián való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az esemény facebook oldalán lehet, illetve az eseménnyel kapcsolatos kérdéseket is ide várják a szervezők.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1685090255118344/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/businessandlawtalks/

Instagram oldal: https://www.instagram.com/businesslawtalks/

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak!

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed