Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A Szájreklám Kolozsvárra érkezett Farkas Levente Szájreklám című könyvbemutatójának 4. állomásaként. Az eseményre november 27-én este került sor a Romániai Magyar Közgazdász Társaság székházában.

FullSizeRender

zájreklám könyvbemutató – foto by Szőcs Endre

A könyv azért is érdekes, mert megélt, személyes tapasztalatokat tár az érdeklődő olvasó elé. Levente olyan történeteket, példákat mesél el, amelyek téves vagy poros berögződéseket oszlatnak szét a mindennapi erdélyi magyar üzleti gyakorlatokból. Rámutat olyan hiányosságokra, amelyek kiaknázása nagyban segítheti egy-egy cég életét, és mindezt a valóságra alapozza.

A szájreklám erőssége abban rejlik, hogy a bizalmi kapcsolat sokkal könnyebben létrejöhet. Csak gondoljunk bele: amikor angyali természetű és jó szaktudású fogorvost keresünk, elsősorban ismerőseinket kérjük meg, hogy ajánljanak lehetőségeket. Könnyebben hiszünk a hozzánk közelebb álló embereknek, mint mondjuk a nyomtatott reklámoknak.

Egyáltalán nem könnyű az erdélyi gazdasági feltételek mellett vállalkozni, ezért azok a cégek lehetnek sikeresek, amelyek ráéreznek és komolyan veszik a közösség véleményének etikus befolyásolásának fontosságát. A szájreklám is tervezhető, aktiválható, és érdemes felhasználni az ügyfél hangját szóban, írásban, online vagy offline módon.

Farkas Levente könyve megrendelhető a www.szajreklam.ro weboldalról, ahol több információ is olvasható róla. Ugyancsak itt követhetitek a könyv történetét, fontosabb mérföldköveit az erdélyi real small business-ből merítve.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed