Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2023-ban a számtalan makrópolitikai kérdés mellett folyamatosan ott van a környezetünk megvédésének is a kérdése. Hogyan tudnánk fenntarthatóbban élni, tudatosabban cselekedni annak érdekében, hogy bolygónk minél tovább szolgálhassa gyerekeink, unokáink élőhelyét. Természetesen nem elég erről beszélni cselekedni is kell, együtt, gyorsan, hatékonyan. Mivel jelenleg minden iskolában van legalább egy-két olyan Zöldhét, amikor az egész iskola azon dolgozik, hogy minél tudatosabb legyen közösségük ilyen téren, így mi egy interaktív táborba hívnánk Benneteket, ahol közösen gondolkodhatnánk a fentebb említett környezetvédelmi problémákon és együtt kapnánk megfelelő választ a bennünk felmerülő kérdésekre.

Hol lesz a tábor?

Magyarországon, Szarvason

Mikor?

2023 április 12-20 között.

Kik jelentkezhetnek?

Ha betöltötted 18. életévedet és érdekel a fenntarthatóság, a környezetvédelem és szeretnél erről öt napon keresztül hallani, tanulni, akkor RÁD SZÁMÍTUNK!

Miről lesz szó, milyen témákat fogunk feldolgozni?

Szeretnénk minél átfogóbb tudást nyújtani a környezetvédelemről, így szó fog esni a zöldre mosásról különböző iparágakban, kiváltképp a divatiparban (green washing), kritikus gondolkodásról is fogunk beszélgetni, ami a környezetvédelmet érinti, illetve különböző workshopok keretében arra is megoldást fogunk együtt keresni, hogy mi, hétköznapi emberek milyen módon tehetjük zöldebbé vagy karbonsemlegesebbé a mindennapjainkat.

Hogyan tudok jelentkezni?

Nagyon egyszerűen, az alábbi formot kitöltve: https://forms.gle/sD6p1Dn5PTFr6V19A

Meddig lehet jelentkezni?

Mivel sajnos a helyek száma korlátozott, így 2023 március 18 éjfélig várjuk a jelentkezőket.

Mennyibe kerül a tábor?

Az általunk szervezett tábor teljesen ingyenes, utazás, szállás, illetve napi háromszori érkezés biztosítva van. Ezen felül, ha szeretnél valami extrát, mondjuk ajándékot vásárolni, vagy este sörözni, akkor azt saját költségből kell megtedd.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed