Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben! Szatmárnémetiben az EFIKOT

Az EFIKOT Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója , a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ifjúsági frakciójának (RIF) évente megrendezésre kerülő, ugyanakkor Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozója, ahova 20 előadó-meghívottat, illetve 200 résztvevőt várnak a szervezők. Idén április 8-10 között Szatmárnémetibe várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a személyes pénzügyek, karrier, értékesítés és next generation világa iránt.

EFIKOT-2016-2

A regisztráció elindult, február 29-ig lehet kedvezményes Early Bird jeggyel regisztrálni! Részletek itt: http://efikot.rif.ro/regisztracio/ A konferencia jelmondata – Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben! – is arról árulkodik, hogy kiknek is szól ez az esemény. Az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők – magyarországi, vajdasági, kárpátaljai és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt rendszeres látogatók, így remek lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére.

Részletek: http://efikot.rif.ro/

A RIF – a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) ifjúsági frakciója – egy gazdasági szakmai hálózat nem csupán közgazdászoknak. (RIF sajtóközlemény)

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed