Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A Junior Business Club augusztus végén hatodjára szervez gazdasági, illetve üzleti tematikájú „Workshop” tábort, melynek helyszínéül a nemrég felújított besenyői tábort választották. A célcsoport a vállalkozó szellemű fiatalok és a kezdő vállalkozók, a rendezvény mottóját pedig Ady Endre egyik ismert verse ihlette, ahol az ér a fiatal kezdő vállalkozót, az óceán pedig a nagy piaci lehetőséget szimbolizálja – tájékoztatott Karácsony Zsolt, a JBC elnöke.

Téma: Potenciális lehetőségek a vállalkozói életben

Időpont: 2015. augusztus 28–30.

Helyszín: Besenyői tábor

A szervezők célja, hogy a résztvevők a tábor rövid időtartama alatt, interaktív és gyakorlati előadások keretén belül, megismerjék a jelenlegi gazdasági trendeket és üzleti lehetőségeket.

„Az egyesület fontosnak tartja, hogy a fiatalok minél könnyebben, hatékonyabban találják meg a helyüket azon a területen, amelyen vállalkozni szeretnének. A rendezvény segít a fiataloknak a vállalkozói-gazdasági közegben, de akár a mindennapi, társadalmi életben is eligazodni. A három napos tábor alatt a résztvevők – interaktív keretek között – több sikeres vállalkozótól és szakembertől informálódhatnak” – tájékoztatott Karácsony Zsolt.

És hogy mit nyújt a tábor? Egy lehetőséget szakmai vitákra, csoportmunkákra, ugyanakkor teret biztosít tanácsok kérésére is tapasztaltabb vállalkozóktól, előadóktól és ezt mind egy felszabadult környezetben. Továbbá lehetőség nyílik egy kis sportra, szórakozásra, nem beszélve az esti buliról, azaz egy szónak is száz a vége, a hangulat garantált.

A jelentkezéseket http://workshop.juniorbusinessclub.ro/ weboldalon keresztül várják a szervezők, ahol minden szükséges információ megtalálható a táborral kapcsolatosan. A jelentkezési határidő augusztus 10. és hajrá, mert a helyek száma korlátozott.

(a Thinkonomy médiapartnere a rendezvénynek.)

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed