Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kíváncsi vagy arra, hogy miképpen valósította meg Somlai Fischer Ádám a Prezi ötletét? Szívesen hallgatnád Sas István, a magyar reklámszakma doyenjének előadását? Vagy talán a LinkedIn szakmai közösségi hálózat érdekelne? Mindezt megteheted az immár XIV. alkalommal megszervezett EFIKOT konferencián március 27. és 29. között Kolozsváron, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar épületében.

11033126_1092733667419240_2131083271_o-e1425942003535

Álmodj. Vállald. Vállalkozz!

Az EFIKOT, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ifjúsági frakciójának (RIF) évente megrendezésre kerülő, ugyanakkor Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozója, ahová 20 előadó-meghívottat, illetve 200 résztvevőt várnak a szervezők. A rendezvény hagyományosan plenáris előadásokkal kezdődik, amelyeket az előző évektől eltérően 4 szekció követ:

  • Leadership
  • Digitális marketing
  • Üzleti protokoll
  • Next generation, avagy az új generáció, ahol 30 év alatti tehetséges személyek beszélnek saját, megélt tapasztalataikról.

Kik adnak elő?

Somlai Fischer Ádám, a Prezi.com megálmodója és alapítója; Sas István, a magyar reklámszakma doyenje; Dr. habil. Papp-Váry Árpád PhD, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola általános rektorhelyettese, a Marketing Intézet vezetője; Kosza Aliz stratégiai tanácsadó; Bánki Tamás, a LinkedIn magyar szakértője; Kepes Ágnes protokoll tanácsadó; Barabás László, az Accenture solution architect menedzsere.

efikoWEBBanner

A rendezvényre az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők. Magyarországi, vajdasági és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt rendszeres látogatók, így remek lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére.

Az előadók listája folyamatosan bővül, amelyet az EFIKOT honlapján lehet követni. Az érdeklődők március 26-ig regisztrálhatnak itt.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed