Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vállalkozni szeretnél és mindezt ésszerűen? Az EFIKOT neked szól!

Szatmárnémeti először látja vendégül az EFIKOT-ot, vagyis az Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozóját, amelyet már 15-ik alkalommal szervez meg a RIF – a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója. Igazi, fiatalos, dinamikus vándorrendezvény, amely minden évben más városban gyűjti össze Erdély fiatal közgazdászait, vállalkozóit.

Nemcsak közgazdászoknak szólnak az előadások, hanem mindazoknak, akik inspirálódni akarnak, kapcsolatokat szeretnének kialakítani akarrierértékesítésszemélyes pénzügyek vagy a next generationterületein.

Kik is fognak előadni az idén? Íme egy kis ízelítő:

Magyarországról érkezik hozzánk Szilágyi Péter, nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár; Kuti Géza, online kutatási szakértő, a MédiaQ Piackutató Kft. tulajdonosa és vezetője; a Design Terminálmagyarországi ügynökség képvidelője. Előadónk lesz Lieb Mihály, az Autonet vezetője és tulajdonosa; Kádár Magor, kommunikációs szakértő, a BBTE Kommunikáció-, Közkapcsolatok és Reklám Intézetének tagozatvezetője; Szécsi Kálmán, a Raiffeisen Bank Románia regionális igazgatója; Butka Gergő, vállalkozó és helyi tanácsos; Farkas Levente, a Marketingiskola.ro alapítója; Karádi Katalin, az MSG Systems Románia, pénzügyi igazgatója és még sokan mások. Itt lehet követni a prezentálók folyamatosan bővülő listáját:http://efikot.rif.ro/eloadok/.

Április 5-ig lehet jelentkezni

 ezen a linken.

A rendezvény jelmondata – Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben! – nem véletlen. Hiszünk abban, hogy nem csak a Szilícium-völgyben születhetnek sikeres vállalkozások, közösségeket megmozgató ötletek, hanem bárhol, Erdélyben is. Sokat látott szakemberek, de frissen bimbódzó fiatal kezdeményezések is bemutatkoznak az EFIKOT-on, Szatmárnémeti egy frissen felújított épületében, az Iparosotthonban.

További információk:http://efikot.rif.ro/ és a Facebook oldalunkon

(RIF sajtóközlemény)

 

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed