Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

#ModernGreenTalks: Drágulnak az élelmiszerek, romlik az életszínvonal? – Vincze Tamás, EastGrain

Az élelmiszerek árának változását 2023-ban már kétségkívül mindannyian érezzük. Hogyan tovább? Milyen buktatók merülhetnek fel az elkövetkezendő években? Hogyan befolyásolja az életszínvonalat az alapanyagok árának a változása.

Tovább

#ModernGreenTalks: 2023-ban környezettudatos és trendi is a használt ruha – Székely Zsuzsa, LaMajole

Szerintem mindenki ismeri a "turkáló" fogalmát. Régebben ehhez társult a szegénység, a rossz minőség és egyfajta társadalmi bélyeg is. 2023-ban azonban ez már teljesen a múlté. Mi sem jobb példa erre a LaMajole üzletlánc, amely mára már egész Romániában jelen van és…

Tovább

#ModernGreenTalks: “Kolozs megye sokat fejlődött az elmúlt tíz évben” – Vákár Istvánnal beszélgetünk

Milyen változásokat eszközölt az elmúlt években Kolozs Megyei Tanács? Számtalan kihívással kellett megküzdeniük, mesélte el a Modern Green Talks podcast legújabb meghívottja, Vákár István a Kolozs Megyei Tanács alelnöke.

Tovább

#ModernGreenTalks: KMDSZ számára mindig fontos volt a környezetvédelem -Hatos Attilával 

Kolozsvár legnagyobb ifjúsági szervezetének vezetője úgy érzi, hogy számtalan lépést megtett a szervezet a kizöldülés útján. De hogyan tovább, mit lehet még tenni? Kiderül a beszélgetésből.

Tovább

#ModernGreenTalks: Hogyan lehet egy fesztivál fenntartható(bb) -Rés Konrád Gergellyel beszélgetünk

Mennyire lényeges egy fesztivál szempontjából az, hogy fenntartható legyen? Hogyan lehet egyáltalán egy fesztivál fenntartható? Erről és ehhez hasonló témákról beszélgetünk Rés Konrád Gergellyel, az erdélyi Vibe Fesztivál fesztiváligazgatójával.

Tovább

#ModernGreenTalks – Fokváros: a reménység vagy a kilátástalanság városa? – Szepessy László interjú

Szepessy Lászlót aki csak ismeri nagyon aktív fiatalnak tartja. Az év elején az MCC-nek (Mathias Corvinus Collegium) köszönhetően tanulmányi kiránduláson vehetett rész Dél-Afrikában, Fokvárosban. A kritikus gondolkodásról, az ország jövőjéről és az élményeiről kérdeztük!

Tovább