Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Már kevés idő van hátra a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója által szervezett VI. Kárpát-medencei Fiatal Közgazdászok Találkozójáig, amelynek idén Kolozsvár ad otthont 2016. november 11-13 között, a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi karának épületében (Teodor Mihali utca 58-60.). Számos ismert előadó lesz jelen, akik saját tapasztalatukat, tudásukat adják majd át a résztvevőknek, marketing, trendek, vállalkozói történetek és tőkebevonás témakörökben.

Plenáris előadást tart Dr. Törőcsik Mária egyetemi tanár „Trendhatások, trendformált fogyasztók” címmel. Egyetemi oktatási feladatai mellett marketing-tanácsadással és marketingkutatással is foglalkozik. Érdeklődésének fókuszában a trendkutatás is szerepel. Továbbá Molnár Attilát hallhatjuk majd, aki pszichológus, egyéni- és team-coach, a Karson Consulting társalapítója. “Az elméd a saját ellenséged!(?)” – Az ötletek és vállalkozások bukása egy pszichológus szemével” címmel tart előadást. Hild Imre, a Global Traction ügyvezető igazgatója is jelen lesz a konferencián. Gyakran ad elő egyetemeken, a helyes startup gondolkodásról, a helyes befektetői magatartásról, így erről beszél majd nekünk is. Egy másik plenáris előadónk Dr. Kerekes Kinga lesz, a kolozsvári BBTE Közgazdasági és Gazdálkodástudományi karának egyetemi docense. Előadásának címe: „Mit nehezebb találni: munkahelyet vagy munkaerőt? A munkaerőpiaci helyzet alakulása Romániában”

Marketing szekcióban Nagy Gábort hallhatjuk, aki online marketing és SEO specialista, előadása címe: “Milyen az Online Marketing 2016-ban (és mire számíts 2017-ben)”Kolumbán Dávid „Gumicsizma és vasalt ing” címmel a Trendek szekcióban ad elő. A vállalkozói történetekről Sepsey Barna vállalkozó, a Growthery ügyvezetője, a The Pitch Education társalapítója beszél, „Saját vállalkozást egyetem mellett/helyett?!” címmel. A „Vállalkozásról érthetően” beszél majd Szesztay Péter, aki vállalkozások építésével foglalkozik, több kampányt, rendezvényt visz véghez ennek érdekében. Előadásának címe: „Határok nélküli élet, lépésről lépésre”Vincz Dániel, aki jelenleg több vállalkozásnak segít üzletfejlesztésben, valamint a következő vállalkozásait készíti elő. „Vállalkozásom (és életem) a komfortzónán túl” című előadásában mesél a vállalkozással járó érzelmi hullámvasútról, valamint a komfortzónából való kilépés fontosságáról. A tőkebevonás szekcióban többek között Miklós István ad elő, „ICO, az “Initial Public Offering” lehetséges utóda” címmel, aki a Bitcoinnal kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat forgalmazza 2012-től.

A felsoroltak mellett még számos ismert előadó lesz jelen, érdekesebbnél érdekesebb témákkal. További információk az előadókról, a konferenciáról, jegyvásárlásról a kamfor.rif.ro honlapon olvashatóak, illetve az esemény Facebook oldalán.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed