Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A Startup Campus idén is elindítja inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet és prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, üzleti képzéssel, szakmai mentorokkal, iparági kapcsolatokkal, valamint 20M HUF induló tőkével. Ezúttal az alábbi három programba várják a jelentkezőket határon túlról is május 23-ig: 

?Az idén már kilencedik alkalommal elinduló Startup Campus University Program keretein belül a legígéretesebb egyetemi startupokat keresik. A program idei kihívását az Adria Port adja, ezért logisztika, tengeri áruszállítás, hajózási trendek, kikötő mechanika, témakörében is várják a megoldásokat. Emellett természetesen iparágtól függetlenül is pályázhatnak innovatív ötlettel rendelkező csapatok.

https://www.startupcampus.hu/scuniversity

✈️Ebben az évben először indul el a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közreműködésével a kifejezetten turisztikai startupoknak szóló CheckINN Startup Program, ami keretében a jövő turizmusát támogató megoldásokat várják. 

https://www.startupcampus.hu/checkinn

?A SportTech Startup Program, olyan csapatok jelentkezését várják, amelyeknek a sport és a sportegészségügy területén van innovatív ötletük, a programba bekerülők pedig a szakmai kiváló mentoraitól tanulhatnak!

https://www.startupcampus.hu/sporttech

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed