Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lelkes egyetemisták jelentkezését várja az MCC Leadership Programja

A húsz éves tapasztalattal rendelkező Mathias Corvinus Collegium (MCC) a világon egyedülálló értékközösség, melynek célja azon fiatalok megszólítása, akiknek akaratuk és képességük is van arra, hogy az őket körülvevő szűkebb vagy tágabb környezetükre pozitív hatást gyakoroljanak. Nemzetközi professzorgárdánknak, motivált és jól képzett kollégáinknak köszönhetően képzési programjainkat a világ legrangosabb egyetemeinek hozzáállása és színvonala jellemzi.

Az MCC – Leadership Program 2014. óta kínálja angol nyelvű programjait Kolozsváron tanuló egyetemisták számára. Közösségünk ideális azok számára, akik szeretnének jobban eligazodni globálissá vált világunkban, megérteni, hogyan lehetnek sikeres vezetők. Diákjaink nemcsak saját szakterületükön lesznek képesek kiemelkedő eredményeket elérni, de különböző területek szakembereivel együttműködve is képesek lesznek közös céljaikat megvalósítani.

A kurzusainkon elsajátított megoldásorientált, gyakorlati eszköztár komoly versenyelőnyhöz juttatja a program résztvevőit későbbi karrierük során, amelyre a világ legelismertebb egyetemeiről és üzleti iskoláiból érkező tanárok jelentenek garanciát.

Szemben az egyetemek tömegképzésével, nálunk az MCC-ben a legjobb angolszász hagyományokra építve, kis létszámú kurzusainkban foglalkozunk diákjainkkal. Tapasztalatunk, hogy ez biztosítja leginkább a nagyfokú egyéni fejlődést és a csoportkohézió kialakulását. Idén ősszel 10 kíváncsi és lelkes diáknak nyílik lehetősége csatlakozni a Leadership Program csapatához.

Hogyan jelentkezhetsz?

• Küldd el az angol nyelven megírt önéletrajzod az office@mcc-cluj.ro e-mail címre, majd

• Töltsd ki a jelentkezési lapot ezen a linken!

Ha Kolozsváron tanulsz és rendelkezel heti 4-6 órával, amit a saját fejlődésedbe fektetnél, nálunk a helyed!

Mit nyújthat neked az MCC?

• Ingyenesen vehetsz részt a legérdekesebb tárgyalástechnikáról, leadershipről, nemzetközi kapcsolatokról szóló workshopokon, amelyeket a világ minden részéről érkező előadók tartanak.

• Ingyenesen gyakorolhatod élesben az angol nyelvet anyanyelvi beszélőkkel.

• Projektjeinken keresztül lehetőséged nyílik arra, hogy a többi collegistával együtt számodra fontos és értékes célok megvalósításán dolgozz.

• Megismerkedhetsz rengeteg új, hozzád hasonló fiatallal, és olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek meghatározhatják további karrieredet.

Várjuk jelentkezésed az office@mcc-cluj.ro címen. További információkért hívd a 0749/151717-as telefonszámot.

 

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed