Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Környezetvédelmi kihívások a mindennapokban: az első nagy lépés

Környezetvédelmi kihívások a mindennapokban: az első nagy lépés” lesz a középpontban! A kerekasztal beszélgetés során a témát közgazdasági szemlélettel közelítjük meg, középpontba helyezve a divatipari fenntarthatóság kerül elemzésre a fenntartható divatmarketing szempontjából. Célunk, hogy mélyrehatóan megvizsgáljuk a divat és fenntarthatóság kapcsolatát, valamint kritikusan szemügyre vegyük a felmerülő kihívásokat és kérdéseket. Ha érdekel a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a divat világa, ne hagyd ki ezt az eseményt! Jelentkezz most, és csatlakozz ehhez az izgalmas beszélgetéshez! 

???? Az esemény részletei:

???? Dátum: 2023.09.21

???? Időpont: 18 óra

???? Helyszín: 1094 Magyarország, Budapest, Élesztőház, Tűzoltó utca 22

???? Mit várhatunk az eseményen?

● Beszélgetés a környezetvédelem aktuális kihívásairól.

● Fenntartható divat és marketing megközelítések bemutatása.

● Szakértőkkel való interaktív párbeszéd.

????️ Az esemény vendégelőadója, Szilágyi-Csüllög Mónika, ELTE Pszichológiai Doktori Iskolájának doktorjelöltje és a Budapesti Metropolitan Egyetem oktatója. Előadónk mélyrehatóan kutatja a fenntartható divat elfogadását és a fenntartható marketinget.

???? Ha érdekel a környezetvédelem, és kíváncsi vagy arra, hogyan járulhatsz hozzá a fenntarthatósághoz a divat és marketing terén, ne maradj le erről a beszélgetésről!

Várunk nagy szeretettel! Részletek a Facebook oldalunkon!

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed