Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Megtapasztalnád a jogtudomány gyakorlati oldalát? Jelentkezz a IV. Jogász Esettanulmány Versenyre! Ha sietsz, akkor ingyen regisztrálhatsz.

A Mikó Imre Szakkollégium által szervezett jogász rendezvénysorozat rendezvény 2013-ban startolt azzal a céllal, hogy lehetőséget teremtsen a Kolozsváron tanuló magyar jogász hallgatók számára az elméleti tananyag elmélyítésére, gyakorlati készségeik fejlesztésére és gyakorló jogászokkal való kapcsolatok kiépítésére. Továbbá, a díjazottak a számukra biztosított szakmai gyakorlatok során belépőt nyerhetnek a munkaerőpiacra. A résztvevők fejlődését szakkönyvekkel, pénzdíjakkal és a zsűri által összeállított, írott egyéni kiértékeléssel is támogatja az Esetverseny.

 

[[{“fid”:”441″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_forras[und][0][value]”:”Boros Anita”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“height”:”434″,”width”:”700″,”class”:”media-element file-default”}}]]

A verseny során a résztvevők két esetet oldanak meg, amelyek évfolyamtól függően alkotmányjogi, büntetőjogi, illetve polgári jogitudásukat teszik próbára. A megoldásokat gyakorló szakemberekből álló zsűri előtt mutatják be, a díjazás pedig évfolyamonként és jogáganként külön-külön történik.

[[{“fid”:”442″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_forras[und][0][value]”:”internet”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“height”:”434″,”width”:”700″,”class”:”media-element file-default”}}]]

Jelentkezz most itt és így garantáltan nem maradsz le az ingyenes helyekről! További részleteket pedig a Jogász Esetverseny Facebook-oldalán olvashatsz!

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed