Jogász esetversenyt szervez a Mikó Imre Szakkollégium

jogasz.png

Forrás: 
internet

Megtapasztalnád a jogtudomány gyakorlati oldalát? Jelentkezz a IV. Jogász Esettanulmány Versenyre! Ha sietsz, akkor ingyen regisztrálhatsz.

A Mikó Imre Szakkollégium által szervezett jogász rendezvénysorozat rendezvény 2013-ban startolt azzal a céllal, hogy lehetőséget teremtsen a Kolozsváron tanuló magyar jogász hallgatók számára az elméleti tananyag elmélyítésére, gyakorlati készségeik fejlesztésére és gyakorló jogászokkal való kapcsolatok kiépítésére. Továbbá, a díjazottak a számukra biztosított szakmai gyakorlatok során belépőt nyerhetnek a munkaerőpiacra. A résztvevők fejlődését szakkönyvekkel, pénzdíjakkal és a zsűri által összeállított, írott egyéni kiértékeléssel is támogatja az Esetverseny.

 

anita.jpg


Forrás: 
Boros Anita

A verseny során a résztvevők két esetet oldanak meg, amelyek évfolyamtól függően alkotmányjogi, büntetőjogi, illetve polgári jogitudásukat teszik próbára. A megoldásokat gyakorló szakemberekből álló zsűri előtt mutatják be, a díjazás pedig évfolyamonként és jogáganként külön-külön történik.

second-img.jpg


Forrás: 
internet

Jelentkezz most itt és így garantáltan nem maradsz le az ingyenes helyekről! További részleteket pedig a Jogász Esetverseny Facebook-oldalán olvashatsz!

Kategória: 
Írj velünk!
Kamatoztasd tudásodat, légy elismert szakmai körökben