Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HESR (RMKT) MasterClass 2022 – David J. Collis – május 24-25.

Két év kihagyás után az RMKT kolozsvári szervezete újra megszervezi a „HESR MasterClass” elnevezésű, kétnapos gazdasági képzését. 2019-ben Frank V. Cespedes amerikai egyetemi professzor volt a rendezvény előadója, 2022-ben pedig David J. Collis, a Harvard Business School egyetemi professzora lesz.

A MasterClass címe Strategic Reorientation and Digitalization in a Post-Pandemic Era, vagyis Stratégiai újratervezés és digitalizáció a járványt követő időszakban. A vállalatvezetőknek szóló képzés gyakorlatias megközelítést kínál a vállalati stratégia kidolgozásához és az üzleti modell újragondolásához, különösen olyan bizonytalan piaci környezetben, mint amilyent egy világjárvány vagy nemzetközi konfliktus okozhat. A külső nehézségek kezelése mellett a képzés arra is kitér, hogy egy vállalati stratégiai átalakítást hogyan lehet sikeresen véghezvinni, ha a szervezetben a vezetők belső ellenállással szembesülnek. A képzés az említett témák során külön hangsúlyt fektet a digitális üzleti megoldások alkalmazására, valamint a piaci verseny modern kihívásainak kezelésére. 

David J. Collis 30 éve oktat a világ egyik vezető egyetemén, a Harvard Business School-on stratégiai menedzsment témakörben. Azt megelőzően a Yale School of Management, valamint a Columbia Business School oktatója volt. Tanulmányait az angliai Cambridge-i Egyetemen végezte, doktori fokozatát pedig a Harvardon szerezte. A gazdasági gyakorlatban stratégiai tanácsadóként tevékenykedik, számos olyan egyesült államokbeli és nagy-britanniai vállalattal együttműködve, mint a Fidelity Investments, Fortis Inc. és Merck.  

A rendezvény szakmai partnere a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara. 

Helyszín: DoubleTree by Hilton (Sindicatelor u. 9-13, Kolozsvár 400029) 

Időpont: május 24-25. 

Jelentkezni május 15-ig lehet az alábbi linken: https://hesrmasterclass.ro/tickets/ !

A szakmai képzés esettanulmány alapú jellegéből kifolyólag korlátozott számú részvevőt tud befogadni! 

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed