Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A sepsiszentgyörgyi Junior Business Club (JBC) csapata idén is megszervezi egész Erdélyre kiterjedő Üzleti Tervek Versenyét, melyre december 4-én, a sepsiszentgyörgyi Babeș-Bolyai Tudományegyetem kihelyezett tagozatán kerül sor.

A verseny célja lehetőséget adni azoknak a fiataloknak, akikben megvan a tenni akarás. A JBC célja, hogy a versenyzők megtanuljanak elkészíteni egy hiteles üzleti tervet, melyet szakmabeli zsűri értékel, véleményez, ezáltal is hozzájárulva a résztvevők fejlődéséhez. Mindezek mellett egy olyan platformot biztosítunk, ahol egy jó ötlettel rendelkező versenyző, akár befektetőt is találhat, ezzel is támogatva egy kezdő vállalkozás elindításában.

Határidők:

  • November 13. – regisztrációs határidő, eddig kell jelezni a részvételi szándékotokat
  • November 26. – leadási határidő, eddig kell beküldeni a kész üzleti tervet és a pénzügyi-gazdasági tervet
  • December 1. – a JBC kihirdeti, hogy ki az a nyolc (8) versenyző, aki bekerül a versenybe
  • December 4. – a verseny napja Sepsiszentgyörgyön.

Bővebb infó és  jelentkezés: www.utv.juniorbusinessclub.ro/

És egy érdekesség: a 2014-es döntőt Szilveszter Norbert RIF alelnök nyerte, aki a Thinkonomy számára is írt az  új készpénz-nyilvántartási regiszter érvénybe lépéséről:

Április 30-án jelent meg az 513. számú, egy új készpénz-nyilvántartási regisztert bevezető Pénzügyminiszteri Rendelet, melynek alkalmazása kötelező minden olyan vállalkozás számára, ahol készpénzmozgás történik, valamint pénztárgép van használatban.

UPDATE: a szervezők elhalasztották a rendezvényt 2016 márciusára.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed