Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Három észrevétel a Székely Parlamenttel kapcsolatos fészbuk-szavazás kapcsán

Január 17-én hozta létre a Székely Köztársaság fészbuk profil a Képviselő választás – Székely Parlament eseményt, így virtuálisan választhatjuk meg a Székely Köztársaság Parlamentjének képviselőit. Mindenki jelölhet, mindenkit jelölhetnek. Amúgy Antal Árpád vezet 220+ szavazattal, második és harmadik helyen Tamás Sándor és Kelemen István állnak, félóránként váltva egymást. Kelemen Istvánt egy fészbuk ismerősöm sem akarja a fészbuk-székely-parlamentbe,  fogalmam nincsen, hogy kicsoda ő. Ha valaki tudja, segítsen. Továbbá, Antal Árpád és Tamás Sándor helyezése szerintem abszolút érthető.

szekelyparlament

A virtuális Székely Parlament – Képviselő választás szavazásának első három helyezettje. Letöltés ideje: 2014. január 7., este 10 óra körül.

  1. észrevétel: Gál Lacit indította a Transindex, van már neki fészbuk oldala, kampánystábja meg minden. Szimpatikus és támogatandó kezdeményezésnek gondolom, például hivatkozik a kétfarkú kutyára. Továbbá jelezném, hogy Több Technót a Székely Parlamentbe (is). Ők is beírták, én is beírom, hogy nem akarok senkit megsérteni, de néhányan kicsit szívre vették ezt a szavazósdit.
  2. észrevétel: mind az RMDSZ-ben, mind az EMNX-ben aktív ismerőseim körbeszavazták egymást. Ilyenkor jövök ismételten rá, hogy tényleg van rend a világban. Amúgy egy barátom jelölte Angela Merkelt és szerintem is ott a helye.
  3. észrevétel: légyszi, a Székely Parlament és a Cekend-tető között legyen autópálya.
Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed