Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elstartolt a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program Kárpát-medencei körútja

Március 9-én elindult 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program Kárpát-medencei körútja. A dunaszerdahelyi elő előadásokat és konzultációkat  13 további helyszín követi Eszéktől Sepsiszentgyörgyig, Kassától Kolozsvárig.

Habár a kolozsvári állomásra még sokat kell várni, a székelyföldi fiatal vállalkozók már készülhetnek, hiszen a karaván március második felében érkezik Kovászna, Hargita és Maros megyébe.

A körút időpontjai és helyszínei a következők szerint alakulnak:

·         2016. március 9.: Dunaszerdahely

·         2016. március 18.: Eszék

·         2016. március 21.: Marosvásárhely

·         2016. március 22.: Székelyudvarhely

·         2016. március 23.: Sepsiszentgyörgy

·         2016. március 24.: Csíkszereda

·         2016. március 30.: Rimaszombat

·         2016. április: 4. Szabadka

·         2016. április 5.  Nagybecskerek

·         2016. április 18.: Kassa

·         2016. április 29.: Beregszász

·         2016. május 9.: Lendva

·         2016. május 24.: Szatmárnémeti

·         2016. május 25.: Kolozsvár

A konzultáción helyszínenként résztvevő 6-8 vállalkozást a konzultációt biztosító mentorok és a Design Terminál szakmai csapata közösen válogatják ki a jelentkezők közül, az alábbi kritériumok mentén:

1. A konzultáción való részvétel feltétele a jelentkező termékének vagy szolgáltatásának szakmai kiválósága, fejlődési potenciálja.

2. Előny, ha a jelentkező terméke vagy szolgáltatása magában hordozza a nemzetközi kontextusba való ágyazás lehetőségét is, így nemzetközi jó gyakorlattá vagy exportcikké válhat.

3. A konzultációra történő kiválasztás célja, hogy a jelentkező cég vagy márka érdemben tudjon fejlődni a konzultáció által biztosított keretek között, az adott helyszínen rendelkezésre álló mentorok útmutatása nyomán.
A jelentkezők kiválasztása során lényeges szempont, hogy:

·         a mentorok mennyire hatékonyan tudnak segíteni a jelentkező üzletfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseinek, kihívásainak megválaszolásában, vagy

·         a mentorok mennyire hatékonyan tudnak segíteni a jelentkező kommunikációval, márkaépítéssel, marketinggel kapcsolatos kérdéseinek, kihívásainak megválaszolásában.

 

4. A konzultáció sikere érdekében a kiválasztás feltétele a jelentkező rugalmassága és a mentorok javaslatainak befogadására való fogékonysága.

További infó és jelentkezés: ITT.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed