Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanuld el Karácsonyi Zsolt író, újságíró és egyetemi oktató legjobb trükkjeit a Thinkonomy Workshopján!

Mindig is érdekelt az online cikkírás, esetleg blogolsz is? Vagy csak gyakran szólsz hozzá digitális tartalmakhoz, azt gondolva, ilyet te is tudnál írni, sőt, jobbat is? Ezt a Workshopot akkor neked találtuk ki!

Miután írtál egy olyan max. 1.800 jeles cikket egy általad választott témában, amelyet a Thinkonomy alapértékeivel – szakmai, progresszív, racionális, jövőorientált és értékelvű – összhangban érzel, akkor nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési ívet itt:

✒ http://goo.gl/forms/JbMvAZyuYc ✒

Inspirációért eddigi cikkeink között böngészhetsz: ✏http://thinkonomy.community/

✏ Határidő: Április 10 ✏

✒ Akkor mi is történik majd a Workshopon? ✒

Ezek a viták viszont annyira nem befolyásolják a lakosságot, és biztos vagyok benne, hogy nem fogják árnyalni a taxisofőrünk véleményét. Az INSCOP Research, egy közvélemény-kutató szerint a lakosság 60%-a nagyon megbízik a DNA-ban. A legtöbb fiatal egyébként is úgy látja, hogy túl lassan halad az ország a „normalitás” irányába. Külföldi megfigyelők szerint Románia továbbra is az egyik legkorruptabb tagállama az EU-nak.  Mindeközben én egy dologban vagyok biztos: senkinek sem csordult ki egy könnye elzárt politikusainkért.

[[{“fid”:”462″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_forras[und][0][value]”:”internet”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“height”:”434″,”width”:”700″,”class”:”media-element file-default”}}]]

Egy rövid elméleti bevezető után, minden résztvevő cikkét egyenként elemezzük. A résztvevők személyre szabott tanácsokat kapnak a Workshop vezetőjétől.

A jól sikerült cikkek meglennek majd a megújult Thinkonomy 2.0 platformon, amelyről a Workshop végén rántjuk le a leplet!

További infók a Workshop vezetőjéről → goo.gl/9Odo4T

✐ A Workshopon ingyen veszel részt, viszont a helyek száma korlátozott, szóval ne habozz: http://goo.gl/forms/JbMvAZyuYc ✐

Kérdésed van? Zaklasd nyugodtan kapcsolattartó személyünket:  Kovács Bálint –  0745 115 595.

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed