Thinkonomy a COM'ON Cluj-on

comon_1200_res.png

Thinkonomy COM'ON Cluj
Forrás: 
unsplash.com

A Thinkonomy 2 éves pályafutása alatt több mint 200 cikket publikáltunk, videó sorozatokat készítettünk, kerekasztal beszélgetéseket és szemináriumokat szerveztünk, és ez még nem minden. Jelenleg is egy, a startup világról szóló cikksorozattal készülünk. Mindezzel célunk, hogy segítséget nyújtsunk olyan fiataloknak akik szakmai tudásukat szeretnék kamatoztatni és kapcsolati hálójukat szeretnék bővíteni. Ezt pedig egy folyton megújuló platformon keresztül valósítjuk meg.

A COM'ON Cluj számunkra olyan lehetőséget nyújt, amelyen keresztül egy szélesebb közönséghez juthatunk el, és olyan szemináriumokat szervezhetünk amelyek segíthetnek boldogulni a modern gazdaság szövevényes világában.
 
 
Tetszik neked a célkitűzésünk? Részt vennél általunk szervezett szemináriumokon? Ne bízz csak a mi szavunkban, itt megnézheted mit értünk el eddig. Nézd meg személyes pénzügyekről szóló videó sorozatunkat, amelyben Bitai László közgazdász 5 pillérben bemutatja, hogyan bánj okosan a pénzeddel. Megtudhatod, miként szerezhetsz egy stabil jövedelmet és hogyan takaríts meg, fektess be annak érdekében, hogy a jövőben ne kelljen aggódnod pénzügyeid miatt.

 

Iránytű személyes pénzügyeidhez - YouTube

Szeretnéd tudni, hogyan bánj okosan a pénzeddel? Bitai László közgazdász segít eligazodnod a személyes pénzügyek bonyolult világában. Lehetsz egyetemista vag...

Ha megfogadtad Laci tanácsait, van egy jó munkahelyed, és sikerült megteremtened az anyagi biztonságod, akkor a következő lépés egy saját vállalkozás alapítása lehet. Ebben is segítségedre vagyunk a #startup101 sorozatunkon keresztül. A szakmai zsargon és a jogi keretek megismertetése után, helyi siker sztorik segítségével betekintést nyerhetsz a startup világ nehézségeibe, és motivációt szerezhetsz a saját ötleted fejlesztésére.

A "startup" nem csak egy divatszó!

Egyre gyakrabban hallani a startup szót vállalkozói körökben, viszont kevesen tudják pontosan meghatározni mit is jelent. Legtöbben úgy hiszik, hogy ez egy újabb divatszó és valójában az "induló vállalkozás" angol megfelelője. Viszont a startup nem csak egy divatszó és nem csak egy induló vállalkozás! Ez egy merőben új vállalkozási forma és kultúrjelenség is egyben.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ötleteidről beszélgetni egy szakmai körben, vegyél részt az általunk szervezett szemináriumokon. Karácsonyi Zsolttal, a Helikon főszerkesztőjével az online cikkírás titkairól beszélgettünk áprilisban. A szeminárium keretén belül új cikkek születtek, amelyek a Thinkonomy oldalán jelentek meg, és új tagokkal is bővült csapatunk.

Véget ért a mai workshop, amely nagyon hasznosnak bizonyult több szempontból is. Az elméleti háttér után kielemeztük a r...

Posted by Thinkonomy on Saturday, April 16, 2016

Ezt az utat szeretnénk folytatni, de erőforrásaink korlátozottak. Ha te is szeretnél egy fiatalos, dinamikus, jövőorientált csapat tagja lenni és szakmai tudásodat, hálózatodat gyarapítani akkor szavazz ránk, és találkozhatunk a következő szemináriumunkon!


Kategória: 
Írj velünk!
Kamatoztasd tudásodat, légy elismert szakmai körökben