Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Három éves a a Business Café, a rendezvénysorozat létrehozását 2013-ban álmodta meg a Junior Business Club (JBC).

Tegnap, azaz január 27-én szervezték 2016. első Business Café rendezvényét. A cél változatlan: kötetlen beszélgetés formájában megszólaltatni a gazdasági témák iránt érdeklődőket.

A szervezők és a visszajelzések alapján több okból kifolyólag is érdemes a programsorozatot látogatni, mivel lehetőség van aktuális gazdasági témákhoz megvitatásához becsatlakozni, szakmai előadókkal közösen elemezni a piacot és a vállalkozói környezetet, inspirációhoz jutni, valamint a közösségi tér kapcsolatépítésre is alkalmas és üzleti lehetőségeket is biztosít a résztvevők számára.

A rendezvénysorozatról számokban:

  • A Business Café Facebook-oldalát több mint 500-an követik.
  • 3 év alatt több mint 30 Business Cafét szervezett a JBC, amelyeken több mint 1000 személy fordult meg.
  • Több mint 100 szakmai meghívott segítségével járták át a résztvevők a gazdasági és vállalkozói területeket.
  • Több ezer vélemény és hozzászólás hangzott el a programsorozat alatt az interaktív beszélgetéseknek köszönhetően.

A találkozók alkalmával több száz lehetőségről informálódtak a résztvevők, köztük finanszírozási lehetőségekről, vállalkozói programokról, képzésekről vagy üzleti konferenciákról.

A szervezők célja, hogy a bevált koncepciót más környezetekben is átvegyék, és a benne rejlő lehetőségekkel éljenek a fiatalok. A szervezők elmondása szerint nincsenek határok: legutóbb a felvidéki VIA NOVA gazdasági bizottsága figyelt fel a programra, és a 2016-os év folyamán a ők is elindítják a Business Café modellre épülő rendezvényüket.

(JBC közlemény alapján)

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed